IT usluge • Roke.hr

IT usluge


IT USLUGE


Izrada web stranica, web shopova i blog stranica
QR online cjenici
Menadžment društvenih mreža
SEO
Content & copywriting
GDPR

KREATIVNO PISANJE

GOVORI ZA RAZLIČITE PRIGODE

Trebate prikladan govor, ali nemate vremena ga sastaviti? Za vas ću rado sastaviti službeni ili svečani govor, u ozbiljnoj ili humorističnoj formi, uvažavajući vaše želje i sugestije.

UNIKATNI TEKSTOVI ZA POZIVNICE I ZAHVALNICE

Važan je svaki detalj, a pozivnica za vjenčanje prva je „ilustracija“ vašeg vjenčanja. Vrijedi se potruditi da i tekst na njoj bude originalan, jedinstven i nezaboravan.


BLOG ČLANCI

Pisanje sadržaja za blog danas je neizostavno. Tekst mora biti prilagođen ciljanoj publici, relevantan, sadržajno zanimljiv, dopadljiv, optimiziran. Pošaljite svoj upit i rado ću na njega odgovoriti. Pišem o temama za koje posjedujem stručna znanja, adekvatno iskustvo i interes. Više informacija možete pronaći na mojoj CV stranici.

REKLAMNI SLOGANI

Reklamni slogani izuzetno su važni u procesu prodaje, s puno kriterija koje mora zadovoljiti. Mnogi poznati slogani vrlo su kratki i jednostavni, često i humoristični. Dugo ih pamtimo i povezujemo s proizvodima koje reklamiraju. Ako i vi želite imati originalan slogan za svoj proizvod ili uslugu, svakako se javite!

O AUTORICI

IZRADA POSLOVNOG PLANA ZA MALE PODUZETNIKE

Imate ideju za pokretanje vlastitog posla ili želite razvijati svoje poslovanje u novom smjeru? Niste sigurni možete li samostalno napisati poslovni plan?

S obzirom da sam prošla kroz cjelokupan proces transformacije karijere i uspješno prošla sve faze pokretanja vlastitog posla, vjerujem da i vama mogu pomoći da postanete poduzetnik i/ili da unaprijedite svoje poslovanje.

Košarica
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu