O nama • Roke.hr

O namaZašto baš ROKE?

Roke su ruke, samo u međimurskom izričaju. Ovaj naziv simbolizira proizvode nastale rukama, simbolizira spoj tradicionalnih i modernih rukotvorina.

Spajamo umjetnost, kreativnost i suvremenu tehnologiju na jednom mjestu.


C ilj nam je stvoriti prepoznatljiv brend i inovativan poslovni model koji omogućava okupljanje međimurskih proizvođača ručno izrađenih proizvoda na jednom virtualnom mjestu. Odabrane proizvode krasi jedinstvenost i originalnost, niti jedan nije isti. Moglo bi se reći da je svaki od njih „u potrazi“ za svojim idealnim vlasnikom. Spajamo suvremeni prodajni kanal s jedne strane i kvalitetne rukotvorine s druge strane. Pozitivna kreativna energija i personalizirani pristup izradi proizvoda omogućava da svaki kupac naruči za sebe ono što želi.

Naša ponuda uključuje različite umjetničko-uporabne predmete vrhunske kvalitete, usluge kreativnog pisanja, poslovne i IT usluge.

Težimo kvaliteti, a ne kvantiteti.


Naši ponuđači su primarno s područja Međimurja, ali se nadamo da ćemo razvojem poslovanja moći uključivati i ostale regije naše domovine. Važnost ovog projekta prepoznala je i Turistička zajednica grada Čakovca dajući nam svesrdnu podršku.

UPOZNAJTE NAS!


Unikatni keramički nakit izrađuje se u ateljeu Keramos Valkaj iz Železne Gore. Uvjereni smo da će vas ovaj nakit osvojiti svojom ljepotom, kvalitetom i simbolikom.

Personalizirane pozivnice i zahvalnice izrađujemo u suradnji s renomiranim poduzećem Printex d.o.o. iz Čakovca, jamčeći svojim kupcima kvalitetu i poštivanje dogovorenih rokova. Izradili smo poseban programski modul za dizajn koji svakom korisniku omogućuje kreiranje vlastite pozivnice i zahvalnice.

Oslikani stakleni zidni satovi nastaju u ateljeu Tajna Gline iz Nedelišća. Bez obzira koji će vas motiv zanimati, potrudit ćemo se vašu želju pretvoriti u stvarnost. Idealni su kao poklon za različite prigode, ali i kao unikatan ukras doma.

Ljepotu unikatnog nakita dočarala nam je Renata Dragaš u ulozi modela.

S iskusnim i profesionalnim timom Design-Ika i Kolarich Agency razvijamo IT usluge - web stranice, web shopove, blog stranice, QR online cjenike i razne druge usluge.

Za kreativno pisanje, poslovne i IT usluge zadužena je Marija Maček - veliki zaljubljenik u literarno stvaralaštvo, blogging, projektno upravljanje i informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Moderne umjetničke slike izrađuje mlada i talentirana umjetnica Tea Mesarić.

Košarica
There are no products in the cart!
Ukupno
0.00 Kn
Sveukupno
0.00 Kn
Nastavite kupovinu