Naše usluge

Web razvoj

Razvijamo moderna, responzivna i funkcionalna web rješenja. Izrađujemo web stranice, web trgovine i blog stranice. Prilagođavamo se zahtjevima naših klijenata.

Naše usluge

SEO

Uz naš SEO će vas Google pronaći bez problema. SEO je postupak optimizacije za web tražilice kojim se poboljšava vaš ranking.

SEO je dugoročno isplativo ulaganje kojim se jača vaša konkurentnost i vidljivost na Googleu. Kvalitetan SEO povećava promet na vašoj web stranici, a posredno dolazi i do rasta prodaje vaših proizvoda i usluga.

Naše usluge

Društvene mreže

Povezujemo vas s ciljanim korisnicima. Upravljamo marketinškim kampanjama na društvenim mrežama, povećavamo vaš digitalni doseg i broj vaših pratitelja.

Nudimo različite modele suradnje, kako bi svi naši klijenti dobili optimalnu uslugu, uz odličan omjer dobiveno – uloženo.

Naše usluge

Content & copywriting

Kvalitetan sadržaj za web stranice i društvene mreže neizostavan je marketinški alat. Pisanje sadržaja je kontinuirani proces koji dugoročno donosi odlične rezultate.

Sadržaj mora biti relevantan, zanimljiv, dopadljiv, optimiziran. Mi ga pišemo za vas.

Pošaljite svoj upit i rado ćemo na njega odgovoriti.

Naše usluge

Grafički dizajn

Izrađujemo različite vrste grafičkih rješenja, prema individualnim željama i potrebama naručitelja. Ulažemo maksimalan trud kako bi naši klijenti dobili vizual kakav priželjkuju i koji najbolje odgovara njihovom poslovanju.

Zadovoljstvo naših klijenata nam je najvažniji standard.

Naše usluge

QR cjenici

Izrađujemo digitalne cjenike namijenjene uslužnim djelatnostima. QR online cjenici i jelovnici su praktični, beskontaktni i ekonomični. Nema potrebe za printanjem jednokratnih jelovnika, a na taj način se postižu uštede.

Online jelovnik je personaliziran i prilagođen vašem postojećem dizajnu.

KONTAKTIRAJTE NAS